Search
  • Cristin Trafikkskole AS

Vi har trukket vinnerne fra gjestelisten!


På åpningsdagen 1. februar i år, hadde vi en gjesteliste der de som kom innom kunne skrive seg på og være med i trekningen av fine premier. I premiepotten var det en gratis dobbeltime, der vinneren kunne velge mellom automat eller manuell bil, og to gaver fra Perfect Home.

Vinnerne ble:

En gratis dobbeltime: Mathias Tollefsen

En gave fra Perfect Home: Ellen Østberg

En gave fra Perfect Home: Carina Haugen

Vi gratulerer og vil ta kontakt med de heldige! :)


37 views0 comments

Recent Posts

See All

SVÆRT VIKTIG INFORMASJON OM OPPKJØRING!

Fra 4. oktober åpner Statens vegvesen (SVV) for at elever igjen kan bestille tid for oppkjøring selv via vegvesen.no. Det vil i første omgang bli lagt ut prøver for 16 uker frem i tid, det vil si 4 mn