Search
  • Cristin Trafikkskole AS

Vi har flyttet inn i lyse og moderne lokaler i Hovsveien 8 i Askim :)


I dag har vi endelig åpnet våre nye lokaler i Hovsveien 8 i Askim :) Her vil vi ta imot kunder, holde kurs og ha undervisning. Vi viste stolt frem våre nye lokaler i dag, og det var mange som tok turen innom oss. Det setter vi utrolig stor pris på, tusen takk :) Kontoret vil være ubetjent når vi er ute og kjører. Det vil være fast åpningstid hver onsdag fra kl. 12.00-13.00 så da er det bare å komme! Dersom vi ikke er tilstede kan dere gjerne ta kontakt via vår Facebookside eller sende epost. Telefinnummer til Cristin: 922 822 43 og Haakon: 93 25 6261


41 views0 comments

Recent Posts

See All

SVÆRT VIKTIG INFORMASJON OM OPPKJØRING!

Fra 4. oktober åpner Statens vegvesen (SVV) for at elever igjen kan bestille tid for oppkjøring selv via vegvesen.no. Det vil i første omgang bli lagt ut prøver for 16 uker frem i tid, det vil si 4 mn