Search
  • Cristin Trafikkskole

Gratis elevpakke etter trafikalt grunnkurs!


Vi har satt opp trafikalt grunnkurs i månedskiftet november/desember! Kurset er på 4 kvelder, uten mørkedemo. Det vil bli tilbudt mørkedemo til de som deltar, når kurset starter. Alle under 25 år må ha trafikalt grunnkurs for å kunne øvelseskjøre. De som er over 25 år må ha den ene kvelden med førstehjelp og mørkedemoen. Er du over 25 år, ta kontakt på tlf: 922 822 43, for å melde deg på kun førstehjelp og mørkedemo! Det er 10 % på kurset, så det koster nå 1630 kr, mørkedemo kommer i tillegg. Sjekk priser og få mer informasjon på ctrafikkskole.no :)

ALLE som deltar får en gratis elevpakke med ekstra speil og magnetisk "L" til øvelsekjøringen!

Vel møtt!


57 views0 comments

Recent Posts

See All

SVÆRT VIKTIG INFORMASJON OM OPPKJØRING!

Fra 4. oktober åpner Statens vegvesen (SVV) for at elever igjen kan bestille tid for oppkjøring selv via vegvesen.no. Det vil i første omgang bli lagt ut prøver for 16 uker frem i tid, det vil si 4 mn