Search
  • Cristin Trafikkskole AS

Sjefen er på ferie, så da gir vi 10 % til alle nye elever som bestiller time før hun kommer tilbake!


Trafikkskole rabatt

Cristin har reist på ferie, så da har vi lyst til å gi alle nye elver 10 % rabatt på all kjøring frem til jul! Rabatten gjelder også obligatoriske timer. Tilbudet varer til og med 23. september 2018 og gjelder for både automat og manuell bil.

Ta kontakt med oss idag via telefon, epost eller vår Facebookside!

Med vennlig hilsen Ida og Haakon

Ring Ida for avtale på automat: 900 64 559

og Haakon for avtale på manuell: 93 25 62 61


87 views0 comments

Recent Posts

See All

SVÆRT VIKTIG INFORMASJON OM OPPKJØRING!

Fra 4. oktober åpner Statens vegvesen (SVV) for at elever igjen kan bestille tid for oppkjøring selv via vegvesen.no. Det vil i første omgang bli lagt ut prøver for 16 uker frem i tid, det vil si 4 mn