Search
  • Cristin Trafikkskole AS

Førerkort uten fravær?


Her kommer noen tips til deg som vil ta førerkort med minst mulig fravær 😊

Førerkort uten fravær

1. Start i god tid - gjerne med en kjøretime før øvelseskjøring hjemme, for og få tips. Ta gjerne med ledsageren du kjører med. 2. Planlegg i forhold til timeplanen, fritimer og ferier. Kanskje du starter sent en dag eller slutter tidligere? Vi hjelper deg på best mulig måte og kan legge en plan for deg fremover i tid. 3. Bli ferdig med teoriprøven! Teoriprøven er gyldig i 3 år og må være bestått før man kan bestille oppkjøring. 4. Vi har gratis spørretimer for å få svar på teorispørsmål og spørsmål om føreropplæringen! 5. Det er nyttig med et samarbeid mellom elever, trafikkskole og foresatte for å legge opp en best mulig plan.

6. Mengdetrening i form av privat øvelseskjøring er svært viktig for å bli en dyktig sjåfør. Legg en plan sammen med trafikkskolen for å få et best mulig utbytte av øvelseskjøringen. Dette kan føre til mer effektiv fremgang og kan også være med på å redusere prisen på førerkortet.

Putt øvelseskjøring inn i familiens ukeplan!

Vi har gratis spørretime på tirsdag 4.september kl. 15.25-16.55. Dette arrangementet er for alle uansett om du er elev hos oss eller ikke. Adressen er Hovsveien 8 i Askim. Velkommen til oss! 😊


95 views0 comments

Recent Posts

See All

SVÆRT VIKTIG INFORMASJON OM OPPKJØRING!

Fra 4. oktober åpner Statens vegvesen (SVV) for at elever igjen kan bestille tid for oppkjøring selv via vegvesen.no. Det vil i første omgang bli lagt ut prøver for 16 uker frem i tid, det vil si 4 mn