Search
  • Cristin Trafikkskole AS

Moped, lettsykkel eller MC-førerkort?


Cristin Trafikkskole AS Moped Lettsykkel MC

Vi har fått en del forespørsler på om vi tilbyr opplæring på moped og motorsykkel. De fleste som driver med dette har nå fullt for sesongen 2018, men vi har gleden av å informere om at vi har inngått et samarbeid med Jeanette Trafikkskole, som fortsatt har ledige plasser i år! Her gjelder førstemann til mølla prinsippet frem til det er fullt.

Ta kontakt med Jeanette i dag og avtalt time! Ring henne direkte på tlf: 90643363, da vi ikke har tilgang til hennes kalender!

GOD SOMMER! :)

Cristin Trafikkskole AS Moped Lettsykkel MC


120 views0 comments

Recent Posts

See All

SVÆRT VIKTIG INFORMASJON OM OPPKJØRING!

Fra 4. oktober åpner Statens vegvesen (SVV) for at elever igjen kan bestille tid for oppkjøring selv via vegvesen.no. Det vil i første omgang bli lagt ut prøver for 16 uker frem i tid, det vil si 4 mn